2015 - Berlin

 
Månaden innan jag försvann till Lissabon gick rätt så snabbt. Det var någon äppelfest på Agora, någon eller några picknickar säkert, minns inte riktigt. Men det var sista spurten av skollovet och sommarvärmen. Vi skrev in oss på vår nya adress. Nu har vi bott i vår lägga i snart tre(!!) år. 
 
 
Hon ligger i min säng nu, Madeleine, även fast den kanske inte är så bra för hennes rygg. Jag sitter på golvet och lutar min högra arm mot den. Det är kallt i mitt rum men jag höjde precis båda elementen till 2,5 (efter rekommendation från någon som var här och tog bort mögel för några dagar sen, skönt att se vita väggar igen). Vi ser så löjligt fram emot våren, har nog aldrig varit lika pepp på lite sol. 
 
 

2015 - Lissabon

 
För kanske ett år sen framkallade jag två filmrullar från hösten 2015, men jag tog aldrig tag i att faktiskt skanna in negativen. Eftersom jag inte orkar ta mig till btk så lämnade jag in dem på rossman, och fick äntligen tillbaka dem på en skiva nu ca två veckor senare (har väntat för otåligt). 
 
 
Jag bodde i Lissabon. Tog sällan med mig kameran ut, men hittade bl.a. bilder från någon av de sista promenaderna innan jag flyttade tillbaka till Berlin igen. Kändes som att jag behövde ta vara på allt jag såg, men jag var för van vid husen och gatorna och kunde inte låta bli att bara längta hem. 
 
 
Olivia fotade jag för ett projekt i skolan. Men jag fotade även digitalt, så kände inte att jag behövde inkludera dessa. Denna ovan är iofs rätt så lik en jag använde, kan ses här: Girls by Greta
 
 

RSS 2.0