31.10

 
Jag borde nog sätta mig och skriva ner. 
 
Oktober. Tänk att vilja flytta härifrån. Det är som att spräcka en bubbla. Som att kliva ur en overall av gator och människor och öl. En vindpust rör lätt vid min kind på flygplanet. Jag tänker inte flytta härifrån, men denna paus är något så oerhört behövd just nu. 
 
Oktober började dagen efter Maddes bachelorutställning, jag jobbade kväll på pizzerian. Man Duo spelade på Internet Explorer första torsdagen, och jag åkte dit med delade känslor. Hade legat på Adnas golv några timmar tidigare och målat medan det blåste i träden, jag blev så lugn. Men åkte till slut dit. Cyklade sedan till otb med Simeon och Luna efteråt och väl där kändes det som en hemmafest, fast på en bar. Vi gick några till Jaakko och satt utspridda i hans lilla lägenhet tills klockan blev sju och han åkte till Grekland. Madde åkte till Sverige i mer än en vecka dagen innan, jag vet inte riktigt vad jag gjorde under tiden. Gick på Grahams utställning, gick på en spelning med Adna, hängde med gamla klassisar en fredagsnatt hos Ida.
 
 
Jag minns mest genom min kalender, allting har på något sätt smält samman. Många kvällar ute, många timmar i en annan lägenhet. Det blev väldigt varmt i två dagar en vecka innan vintern kom, och jag åt middag på Al-Andalos i en lånad t-shirt. Jag fotade Liv en måndag vid Weißensee (ser så fram emot att ställa ut resultatet i mars). Alexandra spelade på Loophole, och dagen efter dansade vi i timmar på en halloweenfest i Mitte. Jag storstädade mitt rum och ville för första gången på väldigt länge bara sitta och titta och vara där.
 
 
Jag vill komma ihåg alla timmar, önskar jag hade skrivit ner allting hela tiden. Det är så mycket som har hänt, jag har alldeles för få ord. Jag borde nog sätta mig och skriva ner ordentligt någon gång. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0