Här sitter jag och dricker mjölk, äter banan, och bloggar. Sist jag kombinerade mjölk och banan satt jag utanför Edeka vid Südstern med Ida. Hon åt en glass och solen sken och jag skulle jobba min sista jobbdag. Känns som att jag får det att låta som så länge sen. Det var i måndags.
 
Sist jag bloggade ordentligt var väl en evighet sen. 
 
Jag kommer aldrig kunna sammanfatta de senaste tre månaderna. Jag har sällan ätit hemma, försvunnit ut tidigt och kommit hem sent. Gått på möten, svarat på hundratals mail. Fotat i mängder, träffat så många inspirerande människor. Spenderat en hel del pengar. Fått världens hjälp av Madde, Emma, och Lana med mitt projekt 'Wet'. Haft en soloutställning?? Skickat in min bachelor en vecka efter soloutställningen, två separata projekt. Haft examination och graduation och bachelorutställning. Mamma och pappa kom och vi hade världens bästa helg med promenader och öl och mat i mängder. Och så åkte jag till Bordeaux en vecka efter avslutningen med några klassisar och vi drack vin i fem dagar, och jag sov äntligen. Och mellan alla dessa saker som hänt har jag gått på spelningar och druckit så mycket öl och på något sätt lyckats kombinera så mycket av det jag vill göra. Jag förstår dock fortfarande inte hur jag överlevde mars, det var verkligen den mest upptagna månad jag någonsin haft. 
 
Men nu är jag alltså inte längre student. Jag har inget BVG-kort, och inga pengar. Söker mig igenom sidor, försöker hitta något eventuellt jobb. Söker jobb. Börjar laga mat hemma nu när jag faktiskt har tid. Letar inspiration till en bildserie jag måste skicka in till en grej på måndag. Skriver till vänner jag inte haft tid att träffa eller svara. Cyklar i motvind. C'est la vie. 
 
Kommer kanske lägga upp något här när jag orkar. Tills dess finns några bilder från 'Wet' på Curated by Girls. Och nyss svarade jag på några frågor om hur det är att plugga foto för Veronicas blogg
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0