Lovisa

 
 
 

sputnik


olivia /6

 

29.12.2015

 

berlin feminist film week /badehaus szimpla


BFFW /Karin

 

berlin feminist film week /schwuz

 

 
Alla hjärtans dag gjorde jag och Madeleine hjärtpizzor med fetaostsås, rödbetor, valnötter, och lite honung. Och så picknickade vi sådär romantiskt på golvet i mitt rum, med bubbel såklart. Och hunden Buffi någon meter bort. 
 

-

Jag fyller min kalender. Skriver in event och möten och öl som ska tas. Jag spelar musik, och sitter i timmar i sängen med en keyboard på mig, eller framför mig. Ibland somnar jag bredvid den. Jag spenderar alla mina pengar, men tillsammans skrapar vi ihop våra mynt och gör soppa. Jag fotograferar inget. Men nu i veckan har Berlin Feminist Film Week börjat återigen, för tredje året i rad, och jag ska fotografera från imorgon till måndag.
     Den senaste veckan har jag bl.a. sovit bredvid en hund, köpt mobil för pengar jag inte har, firat Semihs födelsedag med bubbel och mat i ett drömrum, druckit tequiladrinkar hemma hos någon jag inte känner i Prenzlauer Berg, ätit mat från Surinam som Laura lagat till oss, sett en film på Babylon, och läst ut min senaste Margaret Atwood-bok. Har börjat på Den Allvarsamma Leken nu, fått låna den av Madeleine. Igår satt jag i timmar på Dritter Raum med Melina som varit borta i Toronto. Vi skulle vara produktiva, det gick sådär. 
     Ikväll ska jag på möte för en öppen musikskola, en gratis musikskola för flyktingar, något som startas nu. Vill lära ut något. Sedan ska vi till Das Gift återigen och något event där. Men först ska jag ut och köpa ett grönt äpple, någon apelsin och ett block. Jag orkar inte, jag är helt fast i mitt rum. Men det är inte långt bort, alls, och jag vill ha allt det där. Det gröna äpplet till en chiagröt, apelsinen bara för att varför inte, och blocket till mitt projekt. Jag har kommit på en idé till mitt bachelorprojekt. Det pirrar, och jag tänker på det varje dag, även fast jag inte kan göra så mycket åt det just nu. Men det är så skönt att veta något. Att ha någon smak på tungan. Så jag ska köpa ett block och börja dokumentera allting, för en gångs skull. 
 

RSS 2.0