Viktor /2

 
 
 
 

Viktor /1

 
 

Charlotta

 
 

Här sitter jag i köket och 1: 
 
 
Äter upp jordnötssmören och dricker kaffe. Koppen målade min systerdotter till mig julen 2014, det står Greta María och tekopp och så målade hon på en kamera också. Jordnötssmör köper jag aldrig, men fick infall på Edeka för någon vecka sen. Och nu är den snart slut. 
 
2: Försöker göra saker. Jag har suttit på mitt rum hela morgonen och drömt mig bort och så som jag gör ibland, men jag har ingen tid till det egentligen. Jag har en lista på saker jag måste göra, och saker jag vill göra. Så jag flyttade mig till köket för att byta väggar, hoppas på bättre produktivitet här. Vi får se. Jag måste/vill bl.a:
 
- Göra layouten till min portfolio. Samla alla bilder i bra kvalité och bestämma var jag ska printa den. Eller dem, det blir förmodligen två böcker. 
- Byta bilder på hemsidan, eller kategorisera dem mer. 
- Svara på jobbmail. 
 
Och i veckan ska jag printa böckerna och säkerligen binda dem själv och visa i skolan på torsdag. Och så ska jag även fotografera Charlotta när hon städar till en kurs, och fotografera mina klassisar till en annan kurs. Jag ska ta fler bilder, jag har inte gjort det på så himla länge nu. Och så ska jag till Adna, vi håller på med en skitkul grej där precis under hennes loftsäng. Och så ska jag också fotas av Marie, på torsdag tror jag. Och så ska jag jobba och sitta på lektioner, och spela musik på ett café och vara social och Gabriel och Amalia kommer och det är bara lite av allt inskrivet i min kalender. Och så ser alla mina veckor ut, för det mesta. Alla förutom kanske veckan därpå, då åker jag till Stockholm. Där ska Daniel och Jocke gifta sig. Och jag ska stanna i några dagar extra för jag åker aldrig till Stockholm annars. Och sen kommer juli från ingenstans, med alla sina planer också. 

Alex & Kajsa

 
 

RSS 2.0