Jag trivs så bra i mitt rum, i vår lägenhet. Lägger till något då och då, en ny växt, en möbel. Min möbel. För första gången är allting i rummet mitt. Jag kan berätta vart allting kommer ifrån, jag bar det hit. Lagom dags efter snart två år. 
 
Vi hade inflyttningsfest på midsommar, slog ihop dessa två. Bjöd på sill och potatissallad, pannkakor och lingonvodka. Jill, Susanna och Katarina var här över helgen, kom på fredagen, och det var så fint att se dem efter ett år isär. 
 
 
Jag har ett kastanjeträd vid fönstret i mitt rum. När jag ligger på rygg i sängen ser jag toppen av trädet och kanske någon stjärna också på natten. Och så ekar ljudet av tåget utanför. Ibland vaknar jag med solen i ansiktet, för det mesta gör jag det egentligen. Men det är rätt så okej. Jag har tre täcken i min säng just nu, vet inte var jag ska lägga dem annars. Vet aldrig riktigt vilket täcke jag kommer vakna med heller. Madeleine finns i rummet bredvid och jag kan höra henne när hon skypar och skrattar. Jag gick in dit igårkväll och la mitt huvud på hennes lår, och hon strök mitt hår och åt nuggets. Vet inte riktigt vad jag skulle göra utan henne. 
 

 

 

 
 

 
Jag var i Trollhättan en långhelg. Min lillebror tog studenten och jag satte ihop en utställning. 
 
 

 

karin

 

 

hellisgerði

 

 

 

RSS 2.0