-

Just nu: Jonna sitter i duschen, och Julia är på väg till Lund, till oss. Jag ska öppna en flaska rödvin, och sen ska vi till Ariman.
 
Igår ölade jag med Filip och Pontus, träffar dem imorgon igen innan de åker iväg till Asien. Fick bästa kramen av Julia idag, i dörröppningen till Eden. Änna glad. 

Karin pt2

 

Karin pt1

 
 

Elsa

 

-

På Dieffenbachstraße sträcker träden sig upp och över hela gatan, nästan täcker den. Jag glömde bort tiden i en gammal bokaffär, läste så många bokryggar. Förälskade mig i en version av The Adventures of Tom Sawyer från 50-talet. Omslaget hade små illustrationer i grått och rött, och bland sidorna fanns små bilder. Jag önskade att jag hade någon att ge den till, ville bara slå in den och ge bort. Istället läste jag fler bokryggar. Mer än en timme senare gick jag därifrån, med De La Soul i mina stora hörlurar, för de lilla har gått sönder. Gick förbi Hermannplatz och Papertwins, upp förbi kyrkogården och hem.
 
 
Igår var vår sista skoldag för terminen. Vi avslutade projektveckan och tog hem alla print som vi gjort. På kvällen, efter en bachelorutställning på skolan, åkte vi till Neue Heimat och deras fredagsjazz. Jag sjöng en låt, trots nervositeten, och det var så otroligt fint med alla som var där. Tänk att vi är lediga nu, det har inte riktigt sjunkit in än. 
 
 
 

Adna pt2

 
 

Adna pt1

 

 
Igårkväll kom Laura över, och vi låg i min säng och drack te och såg på spoken word på youtube. Klockan ca halv två på natten beställde vi hem sushi, och såg på The Grand Budapest Hotel. När hon hade gått kunde jag inte somna, utan var vaken till sju på morgonen och lyssnade på musik. Och skrev ett brev. Sov två timmar, hade nog varit skönt med lite mer. Men jag kan äntligen andas lite. Har en projektvecka kvar + två böcker och en workdocumentation som ska in, men jag kan ändå andas. Och sova (om man bortser från inatt). De senaste två veckorna har varit så otroligt hektiska. Längtar efter fredag, och kanske lite fredagsjazz, och ledighet. I slutet av månaden åker jag förmodligen till Malmö och Lund, om allt går som det ska. Kommer då stanna i mer än en vecka. Om ja, om allt går som det ska. 

 


 
 
 

08.05.14

 
(drunkar lite i skolarbete, men är snart på väg upp igen. efter nästa vecka kan jag andas ut lite, fast om två veckor kan jag andas ut helt. och kanske sova en hel natt igen. planerar varje timme varje dag varje minut, och tänker att januari för ett år sen var helt annorlunda. fast jag tror att detta år kommer bli fantastiskt ändå. saknar bara lite, det kommer väl då och då.)

 

 

 

 

RSS 2.0