Jag är tillbaka i Berlin. Ligger i sängen hos Madeleine, och vi går igenom månaden som har gått. Hon täcks av täcke, jag ligger på hörnet av en kudde, kramar om resten av den. Vi har båda varit borta, men nu är vi hemma. Hemma. 
       Jag är tillbaka i Berlin. Adna bjuder på spätisterni och vi skålar för oss, för vi är fantastiska. Går i övergången från vinter till vår, jag har varken mössa eller vantar på mig. Vi känner, utan någon specifik känsla. Och en låt spelas från mobilen som sätter ton på allt. 
       Jag är tillbaka i Berlin. Sitter på golvet i mitt rum, omringad av allt som är jag. Min tröja luktar rök, precis som alltid efter barer i Berlin. Hela kvällen har det pirrat. Det finns så många sätt att formulera det på, men vi har det så bra. Vi har det jävligt bra. 

 
Var i Köpenhamn en onsdag till fredag. Jag, Ida, Viktor, Eileen, Cooper, Aurel och Freja hade en utställning i Projektrum Vera. 7 bilder, en bild var. Vi hängde i gallerian, dansade runt och hängde upp bilder. På torsdagen öppnade utställningen och kvällen blev natt. Jag fick sovplats hos Emmas syster Mathilde, och det kändes lite som vår när jag gick till busstationen på fredagen. Lämnade Köpenhamn för Göteborg, väldigt bakfull, väldigt nöjd.

cognito/ copenhagen

 
 

 

 

29-11

I Lund fanns jag i 12 dagar. Hann både öla och fika med Pontus och Filip innan de åkte iväg till Asien. Träffade också Karin, Magdalena och Andreas. Vi hängde på en bar en kväll, en annan kväll gjorde vi vietnamesiska vårrullar och tömde en vinbox. Sista lördagen gick vi även på inflyttningsfest hemma hos Magda i Malmö. 
       De första nätterna sov jag hos Jonna. Vi åt chips och hängde i hennes korridorsrum. En natt var jag hos Julia i Malmö, och vi pratade om och runt alla scenarion och sängar och strul. Hon läste från sin psykologibok och jag åh-ade mig och nickade med för det är så intressant. Fikade med en annan trevlig Julia på Chez Madame runt lunch en tisdag. Åt tacos med Meijer, Lovisa, Ols och Max samma dag, sen tacos igen med Ols, Max och Marcus på fredagen (väldigt mycket ätande, väldigt gott). På måndagen fikade jag med Alfred, på onsdagen åt jag middag hos honom, och fick sen sova i hans lägenhet de resterande dagarna pga Jonna fick opereras (fick äntligen diagnosen endometrios). Jag läste en del, och började kolla på Vänner. Förberedde olika grejer för utställningen i Köpenhamn, och drack väldigt mycket te. 
 
 
Den sista dagen fikade jag med Julia på Ariman. Senare satt vi på universitetet och hon läste och jag skrev lista (Anila ska komma till Berlin i mars, fyrverkerier i magen). Tiden gick, som den alltid gör, och vi kramades utanför någon byggnad jag inte minns namnet på. Men vi ses ju igen. Jag gick med Jonna till apoteket dit även Meijer och Lovisa kom. Och sen fikade vi. Senare på kvällen gick jag tillbaka till Alfreds lägenhet där han, jag och Axel åt och de gick igenom texter till ett seminarium. Sen såg vi något på Vänner, och så sov vi. Och onsdagen kom. På busshållsplatsen var det inte så kallt, vinden vilade i min handflata och jag hade Jeff Buckley i öronen. Bussen kom, och jag åkte därifrån.
 
 

 
Livet leker. Käkar pizza med öl. Imorgon ställer vi ut bilder i Köpenhamn.

 

/night

 

RSS 2.0