Theo var här i veckan ja. I tisdags var vi på Weinerei och drack oerhört mycket vin. I torsdags dansade vi på Rosis, och igår åkte han tillbaka till Stockholm. Igår fick jag också ett mail, där det stod att jag tydligen kommit in på Chung-Ang University i Seoul, Sydkorea. Ska vara där i vår, som en utbytestermin. Lite nervöst, fast mest kul.

ett år i berlin

 
Tänkte göra någon lista osv med alla fantastiska saker som har hänt sen jag flyttade hit, men de är för många. Har fått lära känna så otroligt fina människor, gjort så mycket. Önskar jag hade skrivit ner allting som hänt, för jag vill komma ihåg, men det kanske kommer någon dag. Firade ett år, med Malin och Theo. Vi åt soppa på Wohnzimmer, drack senare på dagen Sterni på en bänk och åt ballerinakex. Classy. Gick runt vid Hackescher Markt och hela dagen var bara mest fin. Ikväll ska vi till Rosis, och jag försöker komma någonvart i essäskrivande. På måndag börjar skolan.

wedding wednesday

 
I onsdags var jag hemma hos Maja och Karin som har flyttat till Wedding. Vi drack öl och vodkadrinkar, och pusslade Majas fantastiska pussel som lyser i mörkret. 
 

 
12,9 procent.

Emil pt2

 

Emil pt1

 

de sista soldagarna

Jag tror att vi precis haft årets sista varma dagar. Tog lite bilder tidigare i veckan, men råkade radera dem.. Mest var det på solnedgång på en balkong, en promenad bland träd och lite kökshäng. I tisdags hjälpte jag Feminized och Mobile Kino med att sälja biljetter till deras bioevent. I onsdags var vi på Oberhafenkantine där Alice Boman spelade, och jag och Julia pratade om allting och saker som skaver, medan vi delade på hennes Sternburger. Min bror och Lars flyttade hit i måndags, till Berlin, och bor hos mig och Mikael. Emil var också här i veckan, så vi var fem stycken i vår lilla lägenhet. Vi åkte till svenska ambassaden och röstade, och strosade runt på Bergmannstraße. 
 
 
I lördags åkte jag, Mikael och Lars ut till Weißensee. Vi låg och drack öl och åt diverse småsaker. Hade inte tänkt bada, men slutade ändå med att jag hoppade ut i kjol och bh och det var så skönt. 
 
 
Igår åkte jag och Linn ut till Lichtenberg. Det tog otroligt lång tid, då ett visst tåg inte gick, och en tramstation var stängd för renovering. Men efter chansade resor och en kort promenad, kom vi slutligen till en övergiven pool. 
 
 
På vägen hem regnade det, och åskade, men det var skönt efter värmen. Det är alltså september. Vad snabbt tiden går. 

j&n / Tongue Tied - pt2

 

RSS 2.0