rvk-berlin

 
Två stycken från Reykjavík landade i Berlin i tisdags. Min kusin Silva, och Dögg, och de är här till torsdag.
 
 
Vi har vinat en hel del. Suttit lite på Laidak. Gått runt och runt och ätit. I fredags var vi på Tooth Gallery och deras första utställning, sedan gick vi vidare till Neue Heimat och fredagsjazz med Madeleine. Silva tog tonen, jag med. Igår drack vi Sterni med Ida och hamnade på Transit. Idag har vi gått genom Tempelhof.
 
 
 
 
 

Karin

 

 
I söndags var det 25 år sedan muren revs. I staden släppte de ballonger, och det var extremt mycket folk överallt. Stod nästan i kö till tunnelbanan när jag skulle hem. 
 
 
I veckan kom Marcus och Frederik till Berlin och sov hos mig i tre nätter. Vi vinade och såg fransk film (som de dock somnade till). De cyklade runt medan jag var i skolan, och liftade sedan tillbaka till Köpenhamn idag. 
 
 

Niklas//

 

Förra torsdagen kom Pontus och Trolle hit, från Malmö. När jag kom hem från skolan, och min fantastiska kurs där vi lär oss binda böcker, hittade jag dem i mitt kök. 
 
 
 
Vi gick till Rosis och Urban Spree, och killarna bjöd på mat. På lördagen hängde vi i Wedding, på Wilma - en bar som öppnade nyss och hade lite spelningar/utställning. Jag sjöng lite, var bakfyllenervös hela dagen och sjöng/spelade lite fel i alla låtar, men det var ändå kul. Senare spelade även Double Trouble, garagebandet som min bror och Lars har. 
 
 
Sen åkte de på söndagen, efter en döner. Jag åkte lite senare till Markthalle Neun där jag mötte upp bl.a. Julia och Adna. Cheese Berlin 2014 ägde rum, och vi åt ost. Så mycket ost. Måndagen spenderades hemma hos Julia och Adna, min porträttlektion var inställd. Det kändes inte alls som måndag, men inte heller söndag eller någon annan dag. Bara en extradag. Vi myste i sängen och såg film, och Julia bakade kladdkaka.
     I onsdags hade jag tänkt plugga, göra något vettigt, men Laura sms:ade mig och frågade om jag ville hänga med på Lykke Li-konserten samma kväll. Hon stod på gästlistan +1, och jag fick vara hennes +1. Vad är väl plugg, vem behöver ens plugga, tänkte jag lite och åkte med henne till Admiralspalast. 
 
     Trädet utanför mitt fönster har tappat nästan alla löv. Igår låg jag i sängen hela dagen och sträcksåg på filmer, lite pga huvudvärk, lite pga annat, mest pga livmoder. Idag hänger huvudvärken kvar, och egentligen borde jag väl göra ingenting idag också, men det orkar jag inte. 
 

 

RSS 2.0