I veckan har jag hunnit: sova jättejättelite, sova jättejättemycket, stressa sönder, lämna in slutprojekt, frysa otroligt mycket, se klart oitnb, se en sköldpadda äta gurka, gå på jazzjam, betala hyran, gå på ballett, vara med på filmkväll som slutade med dans i projektorns ljus och rödvin, skypa med jonna, skypa med mamma, beställa biljetter till malmö och trollhättan, vara bakfull, vara full, baka pizza, gå på rymdfest med glitter i ansiktet, ta fotoautomatsbilder, skriva brev till mormor, få besked om att vi får bo i lägenheten längre än jag trodde (i alla fall oktober, ev längre), skypa med jonna igen (som förövrigt är hur fin som helst), spara pengar (!! det går bra nu, om man alltså bortser från biljettköpandet) och gå på open mic på Madame Claude, som är en otroligt fin bar. Vi kom dit ikväll, där allting är uppochner (ja, de har möbler i taket), och nere i källaren satt vi och lyssnade på allting. Verkligen allting, alla stilar, på bara 11 akter. Och jag sjöng två låtar, Marie och Gaël också. Och det var min vecka. 
 
 

I helgen var Malmövänner på besök. Det blev otroligt mycket drickande och jag tror inte att jag har spenderat så mycket pengar på så länge, men jag ångrar inget. Vi hängde en del på Urban Spree, var en stund på Roses, och lyssnade på musik på mitt rum. Vi åt döner och drack Club Mate + vodka och en otrolig mängd öl. 
 
Drog till museum, och firade midsommar i Friedrichshain. Åt sill-lunch i en park (dock ingen sill för mig), och spelade kubb på Urban Spree senare. Satt i backen i Mauerpark med öl och gratiskonsert. 
 
Satt i Tempelhof i söndags tills det började blåsa lite för kallt. Och sen åkte de hem. Det har varit en stört bra helg, tog ett tag för mig att landa när de hade åkt. Ville bara vara kvar där. Men nu sitter jag uppe till sent på nätterna med slutprojekt som skaver och jag skaver tillbaka. Har sovit otroligt lite, och längtar till torsdag för jag tror att jag får sova lite då. Planerar mat jag ska köpa och inte köpa, för pengar vill jag ha. Vill bara blunda en stund. Klockan är halv två och jag lyssnar på Emil Jensen och mitt internet är tydligen jättesegt för det har tagit evigheter för mitt slutprojekt att skickas till min lärare. Imorgon har jag skola till sju, fast det är nog ändå okej, för jag ska kanske på jazzjam efter det. Det är aldrig fel. Även om det kanske blir att bara lyssna. 
 

 

 

In memory of Brian Tenessee Claflin

 

Från när jag var i Trollhättan för två veckor sen. 
 
Och dessa två reser nu i Östeuropa, min bror och Kallo.
 

Igår/idag: 
 
Såg alldeles för många avsnitt av Orange Is the New Black (alldeles för många med tanke på allt jag har att göra i skolan. men äsch). På kvällen kom Filippa över och vi drack lite rödvin, sen skulle vi bara ut och dricka lite öl. Ja. Hm. Gick till världens finaste bar på ett tak/parkeringsplats och tänkte att: här ska man ju se solen gå ner. Sen gick vi till Laidak och jag somnade nästan, men nejnej, Tim och hans vän kom och vi gick sedan till en annan bar där vi var ett bra tag. Sedan ville vi simma. Så vi gick till Neuköllns sommarbad klockan halv nio imorse (som var typ tomt då, himla skönt) och simmade lite. Somnade sedan i solen. Vaknade halv ett i ett packat sommarbad och det var typ det finaste på hur länge som helst. Att vakna där i gräset. Sedan gick jag till skolan och nu brinner min kropp. Kanske inte bästa idén ändå att sova i solen, utan skydd. Hm.
 
Två låtar som jag har svårt att sluta lyssna på:
 
 


I fredags kom Malin över. Först klippte hon sin tröja, sen, efter sol och öl och och mat och lite ägglikör (??) klippte vi även hennes hår. Väldigt smart drag där. 
 
Helgen har varit okontrollbart varm, men jag har faktiskt inte varit ute så värst mycket. Kände på mig och visst, jag var sjuk. Så idag har jag spenderat hela dagen i sängen med att varva sömn och läsning, och några tekoppar som kallnat pga fastnat i ord. 

thn

Kom nyss hem från Sverige, var där i ca sex dagar. Himla fint med lite släkt från Island där också, lite syster, lite systerdotter. Rätt så lite sömn, men väldigt lite tråkigt också. 

RSS 2.0