Försöker hitta något att lägga upp, hittar inget. Är otroligt oaktiv. Var i Sverige i helgen, det var fint. Ska bli bättre på att skriva brev, och att skriva i allmänhet. I dag har jag en date med Laura, har ingen aning om vart hon ska ta mig.
 
Hakar upp mig på komma och olästa böcker. Det finns så mycket jag vill göra.
 
Igår åkte jag inlines i Tempelhof. Efteråt satt jag för första gången efter vintern på asfalten och solen sken och någon spelade gitarr någonstans bakom mig. Och jag blundade. 
 
Jag skulle ha jobbat resten av veckan, men det är tydligen lite att göra, så istället sitter jag på min madrass och försöker vilja ställa mig upp. Har en mango som mognar i köket, en resväska jag måste packa upp ur (fast vad är egentligen meningen med att packa upp, om jag ändå snart ska flytta igen?). Saknar min ring, och min syster. Och min bror och jag är så trött på att sakna. 
 
Strör ut tankar, orden hänger inte riktigt ihop. Tar upp boken igen och fortsätter läsa. 

En söndagspromenad i Tempelhof Park. Biljetter till Sverige är bokade och det kittlas något oerhört, jag längtar fruktansvärt. Passar bra nu när vi har ledigt från skolan i två månader. Jobbar mer, fast ändå inte så mycket. Försöker pussla ihop ord, men det tar stopp och så skjuter jag upp det igen. 
 

RSS 2.0