Påskpicknick och ölkubb i Volkspark Friedrichshain.

-

Är trött. Har varit utan internet hemma i två veckor, vilket egentligen inte är så jobbigt, det är bara lite svårt när man kollar lägenheter och ständigt behöver leta kolla maila hitta. Istället sitter jag längre i skolan, och efter jobbet. Och går till olika caféer och beställer te jag egentligen inte behöver. 
 
Sitter på ett café på Mehringdamm nu, och ska snart dra och träffa Laura. Vi ska kolla på fönster. Lovisa och Max var här i helgen, hur himla fint som helst. Igår hängde vi i Viktoriapark och drack vin och åt vindruvor och det gjorde inte så mycket att solen försvann. Sen har skolan också börjat, mitt schema fylls och jag har blivit sådär otroligt upptagen igen. Men jag läser intressanta kurser. Har dock inte tagit några digitala bilder det senaste, men det kommer väl. 
 
Annars? Det blåser otroligt mycket, och på något sätt lyckas jag alltid cykla i motvind. Kolen är slut hemma, och på Hellweg säljer de inte mer för det är "sommar". Så det är kallt hemma, men jag har nog blivit van. Går runt i raggsockor jag inte ens använde i vintras. Sen så, ja. Sen vet jag inte mer. Får nog ta och dra mig, men fastnar i Spotify och alla låtar jag inte kan lyssna på hemma. Hm.
 
 

 

RSS 2.0