ísak

 

li.fr

 

nes


símon gabríel, inga karen

 

vinter förra året

 
Hösten är här nu, och vintern är väl inte så långt borta. Tänk, jag kommer inte se samma snötäckta gator som förra året. Tänk, jag flyttar, om två dagar. Mitt liv är överallt i mitt rum, jag försöker sortera och packa ner, men det går så långsamt. Finns för mycket att ta med.

-

 
Morfars gamla analoga. Det har börjat klia i fingrarna, jag vill ut och ut och ut och fota mer. Får se hur det blir med det. Tills dess redigerar jag gamla bilder (bland annat vissa från samma dag som detta togs), får se om jag lägger in något senare i veckan.-
 

'12

 

'11

 
Solsidan, saknade vänner och Way out West.

från en sommar 2011

 
Jag var på Island (skräll). Gick på vulkaner, stod under vattenfall, åkte till en ö (samma som nu i somras) och gick runt bland små hus. 
 
 
Åt hamburgare i olika storlekar. Hela familjen var där, för en gångs skull (brukar annars bara åka ensam).
 
 
Flög hem, saknade som alltid, men kom som alltid tillbaka igen.

lite2012

 
En blanding av engångskamera och en analog som var min morfars.

island13 - 2

Scannade in några framkallade bilder idag. Från olika tider, olika kameror. 
 
 
Mina röda Konica Pop var med mig hela sommaren, även om jag inte använde den så värst flitigt. Men jag tog i alla fall några bilder, om än få.
 
 
Tänkte att jag skulle lägga upp några av de andra bilderna också. Snart.

i.k

 

island13

Jag har varit hemma i två veckor, tror det är dags att lägga upp några av de få mobilbilder jag har från Island.
 
 
Jag kom en vecka innan jobbet började, sov över hos mormor och simmade i utomhuspooler. Såg en musikal och jobbade första natten på en klubb i Reykjavik. 
 
 
Började lagerjobbet. Lyfte och körde runt. Åt sallad till lunch (de hade ingen veg varmrätt) och skrattade bort kaffepauser med min kusin. 
 
 
Dansade bort helger och åt så himla mycket sushi. 
 
 
Gick på teatrar och blandade drinkar. Fyndade second-hand och åt ute väldigt väldigt mycket (jag har så lätt för att spendera när jag är där). 
 
 
Var på en festival i en dal på en ö. Tog färja dit, flög tillbaka i ett litet flygplan med fyra sittplatser, Jobbade alla dagar, gick ut alla kvällar. Dansade under himlen, blinkade bort nätter. Allting gick så snabbt, men det var så bra för jag var med min syster. Hur kan det vara något annat än bra då.
 
 
Åkte hem efter tre månader och kände att: det här var väl konstigt. Det kändes som att jag bara skulle till Sverige på besök, som att jag bodde på Island. Men det var väl inte så. Och känns inte så längre. Men jag saknar, klart jag saknar. Sena kvällar på jobbet och skratt på ett köksgolv som ser ut som stjärnhimlen, där allt går förlorat (även vi). En fluga i kaffet och borttappade timmar. Förlorade minuter. Svarta t-shirtar och småsmå hus i en svartsvart natt. Kalla dagar och varma sängar. Blont barn och syster. Fulla dansgolv och ett hörn där vi dansade bort takter. Ja, det tär men jag är är är, inte där. Får se fram emot julen istället, då familjen åker dit och firar jul där för första gången sedan 2001. Det blir något. 
 
 

RSS 2.0