08:13

 

h-öst

 
 

laura

 

mobil pt.3

Hösten är så fin. 
 
 
Var på Balkan Beats i lördags. Open stage på någon bar i F'hain igår. Och skola idag. Dagarna går, imorgon (idag egentligen, det är natt) flyttar jag till en annan lägenhet för två veckor. Sedan får vi se var jag hamnar efter det.

b-straße

 
 

mobil pt.2

 
Det är fredag och jag har varit här längre än sist jag skrev. Såklart. Förra veckan bestod av lite sånt här, lite mat och vin och trevligt umgänge. 
 
 
För exakt en vecka sedan hade vi introduktionsdag på skolan. I onsdags var vår första skoldag och jag är så nöjd. Läser intressanta kurser, träffar massa nya människor. Har så många projekt som ska startas och jag försöker hinna ikapp med mina idéer. 
 
 
Men ja. Det är helg igen, fredag igen och tiden går så snabbt. Jag bor med två så fina tjejer och är bara allmänt nöjd. Jag är glad. Ja, det här kommer nog bara bli bra år.
 
(Jag kommer nog lägga upp mest mobilbilder de kommande inläggen, känns lite så. Fast snart plockas kameran upp.)
 
 

mobil pt.1

Jag har varit här i en vecka och en dag, och blir bara mer och mer kär i staden för varje andetag. 
 
 
I torsdags var jag på en modern dansföreställning. I fredags, konsert med Sin Fang och Múm. 
 
 
Vi har öppnat många vinflaskor. Gått runt runt runt och andats in Berlin. I lördags var vi på en illustrationsutställning, kom hem klockan åtta på morgonen och var så trötta. Men alltså. Det är så kul här. Verkligen. Ibland tänker jag: hur vore det om jag åkte tillbaka till Sverige? Och så skrattar jag. Jag mår bra här.
 
(fast visst, klart jag saknar ändå). 
 
 
På fredag börjar skolan. Introduktionsdag och det pirrar väl lite halvt fast mest vill jag bara ha den dagen, nu. Vill göra något, börja med projekt och skapa. Har så många idéer. 
 
 
 

RSS 2.0